Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Elkészítése:
A tésztához a sütőporral és sóval elkevert lisztet elmorzsolom a margarinnal, majd a tojássárgájával, kristálycukorral és tejjel összegyúrom.
A tésztát elfelezem. Az egyik felét tepsi méretűre (38 x 30 cm) nyújtom, és a tepsibe rakom.
A töltelékhez tojásfehérjékből kemény habot verek. Az epret alaposan megmosom, lecsepegtetem. A nagyobbakat félbevágom.
Összekeverem a többi hozzávalót, hozzáadom a felvert habot, és az epret. Óvatosan beleforgatom a krémbe, majd a tésztára kenem.
Kinyújtom a tészta másik felét, és befedem vele a tölteléket. A tetejét megkenem az elkevert tojással, villával pár helyen megszurkálom.
Előmelegített sütőben 180 fokon 45-50 perc alatt megsütöm. Akkor jó, ha a teteje szép aranybarnára sül.
A süti szeletek méretétől függően kb. 70 db süti lesz.