Hozzávalók:
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd mindkét oldalán megsózzuk, megborsozzuk. Egymásra fektetjük, és néhány órára hűtőbe tesszük.
Később sütőben, fólia alatt kevés zsiradékkal megsütjük őket. Az utolsó percekben a fóliát levéve enyhén rápirítunk a húsra.
Serpenyőben elkészítjük hozzá a mustáros fokhagymás mártást. Az olívaolajon megpároljuk a hagymát és a fokhagymanyomóval szétnyomott fokhagymagerezdeket. Hozzáfacsarjuk a citromlevet, megborsozzuk, egy csipetnyi paprikával, morzsolt kakukkfűvel, majd a mustárral összeforraljuk állandó keverés mellett.
Köretet készítünk a húshoz, és a mártással együtt tálaljuk.
Illik hozzá a rizs, a tört, a hagymás, és a petrezselymes burgonya is.