Hozzávalók:
Mártáshoz:
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, egy kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A mártáshoz a lisztet csomómentesen elkeverjük a tejjel és a tejszínnel. Hozzáadjuk a vajat, és felforraljuk. Néha megkeverjük, le ne égjen.
Amikor forr, beleszórjuk a reszelt sajtokat, és pár perc alatt mártás sűrűségűre főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a zúzott fokhagymát és az apróra vágott metélőhagymát.
2-3 ek olajat hevítünk egy nagy serpenyőben, amiben az összes hús elfér. 5-5 perc alatt megsütjük a csirkemellek mindkét oldalát, majd a sajtmártást hozzáöntjük, átkeverjük.
Párolt rizzsel és zöldséggel tálaljuk.