Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A cukrot, a tojássárgákat
kihabosítjuk. Hozzáadjuk az olajat, ezzel is elkeverjük, majd a vízzel is. A sütőporral és kakaóval elkevert
lisztet is hozzákeverjük, végül a tojások habját óvatosan beleforgatjuk. Közepes méretű tepsibe téve, 180 fokos sütőbe téve tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt, vágjuk 2 lapba a piskótát.
A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet az aromával feltesszük melegedni, majd hozzákeverjük a pudingporos tejet, és az egészet sűrűre főzzük.
A margarint a langyos pudinggal alaposan elkeverjük.
A tejszínből kemény habot verünk, és a kihűlt krémhez keverjük ezt is.
A meggyet felaprítjuk, és a kréme forgatjuk.
A kihűlt piskótát 2 lapba vágjuk. Az egyikre rákenjük a krémet, majd befedjük a másik lappal. Hűtőbe téve hagyjuk, hogy összeálljon, majd porcukorral meghintve tálaljuk.