Hozzávalók:
Elkészítése:
Az oreót tegyük egy zacskóba, és törjük apró darabokra egy sodrófával, de még jobb, ha egy aprítógéppel daráljuk le. Adjuk hozzá a 4 ek olvasztott vajat, keverjük jól el, és nyomkodjuk egy 23 cm-es piteformába. Ha nincs ilyen, akkor tökéletesen megfelel egy kapcsos tortaforma is. Tegyük hűtőbe.
A tejszín felét forraljuk fel, és öntsük a mogyoróvajra. Keverjük addig, amíg krémes állaga lesz, és kenjük az oreós alapra. Min. 15 percre tegyük vissza a hűtőbe, és addig készítsük el a ganachet a tetejére.
A maradék tejszínt is forraljuk fel, majd tördeljük bele a csokit, vegyük le a tűzről, és keverjük simára. Öntsük a mogyoróvajas alapra, és a tetszőleges darabokra vágott snickers csokival szórjuk meg. Min. 1 órát hűtsük.