Hozzávalók:
Elkészítése:
A habtejszínt kezdjük el kemény habbá verni, majd amikor már kezd habosodni, apránként adjuk hozzá a porcukrot és a vaníliás cukrot.
Ezután egy keverőkanállal apránként, óvatosan keverjük a habhoz a málnadzsemet.
Egy tálcára tegyünk le egy sor (7 db) zabkekszet, majd kenjük meg a málnahabbal. Ezután a hab tetejét szintén rakjuk ki keksszel, majd kenjük meg a málnahabbal. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogyott a keksz és a málnahab.
Az elkészült tortát ezután tegyük be pár órára a hűtőbe, hogy a keksz magába szívja a habot, és megpuhuljon. (Én este állítottam össze, és a másnapi tálalásig a hűtőben pihent.)
Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a tortát a hűtőből, majd ízlés szerint felszeletelve kínáljuk. A málnahabtól a zabkeksz kellően megpuhul, de nem ázik el, és az ízek jól összeérnek.
Málnadzsem helyett ízlés szerint más gyümölcsdzsemmel is ízesíthetjük a tejszínhabot.