Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet megtisztítjuk és felcsíkozzuk, majd kevés zsiradékon fehéredésik sütjük. Kivesszük a serpenyőből.
A hagymát és a paprikákat felkockázzuk. Abba a serpenyőbe, amiben lesütöttük a húst, megdinszteljük a hagymát, ha szükséges, még egy kis zsiradékot adhatunk hozzá.
Ráborítjuk a babot, a kukoricát, és a 2 színű felkockázott kaliforniai paprikát, majd fűszerezzük (só, kömény, Cayenne bors, cipős chili por), és elkészítjük a ragut.
Muffin sütőt zsiradékkal kikenjük, majd körberakjuk a mélyedések oldalát bacon szalonnával.
ezután az aljára helyezünk a csirkemell csíkokból, majd jön rá egy sor a közben elkészült raguból, majd befedjük a maradék csirkecsíkkal.
Előmelegített sütőbe tesszük, és megsütjük.
Ha marad a raguból, azt tálalásnál felhasználhatjuk.
Én rizzsel tálaltam.
A fűszerezés egyéni, ízlés szerint variálható.