Hozzávalók:
Hús pácoláshoz:
Zöldséges szószhoz:
Elkészítése:
A combokat kicsontozom, és diónyi falatokra vágom, majd beleforgatom a pác hozzávalóiból kevert szószba, és 1 órára hűtőbe teszem.
A lila káposztát nagyobb darabokra vágom, a répákat vékonyra, az újhagymát a zöldjével együtt vastagabbra szeletelem.
Egy wokbann, vagy magas falú serpenyőben kevés olajat forrósítok, majd erős tűzön megpirítom rajta a bepácolt húst. Ha megpuhult, átöntöm egy tálba, és melegen tartom.
Újabb adag olajat forrósítok, és megpirítom benne a káposztát, majd ugyanígy megpirítom a répákat is, végül mindent egybeöntök a serpenyőbe, hozzáadom a keményítőből, szószokból, mogyoró olajból és vízből álló szószt.
Összekeverem, és 5 percig erős tűzöm pirítom.
A soba tésztát enyhén sós, forrásban lévő vízben kifőzöm.