Hozzávalók:
Elkészítése:
A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a fűszerekkel.
Ezután minden hússzeletre helyezzünk rá 1-2 szelet sajtot, néhány szem olajbogyót, majd szorosan tekerjük fel.
Egy tepsibe öntsünk egy kevés olívaolajat, majd helyezzük egymásmellé a hústekercseket. A maradék olajbogyót szórjuk a hústekercsek köré. Öntsük alá a bort, majd fedjük le a tepsit alufóliával, és tegyük be az előmelegített sütőbe.
Lefedve, közepes hőmérsékleten (180 fok) kb. 40-45 perc alatt pároljuk puhára a hústekercseket.
Ezután vegyük le a fóliát, szórjuk meg a reszelt sajttal a tetejét, és tegyük vissza a sütőbe. Addig süssük, hogy a sajt teljesen ráolvadjon a húsra, és szép színt kapjon.
Tálaláskor köretként ízlés szerint kínálhatunk mellé rizst, vagy krumplipürét.