Hozzávalók:
Elkészítése:
A paradicsomot egy kicsit lecsepegtetjük, majd nagyobb darabokra felvágjuk.
A halat kifilézzük, és szintén feldaraboljuk. A fokhagymát apróra felvágjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd beletesszük a fokhagymát, és pár pillanatig kevergetve megfuttatjuk. (Én levettem a gázról, és úgy kevertem bele a fokhagymát, nehogy megégjen.)
Ezután hozzáadjük a feldarabolt paradicsomot, és óvatosan összekeverjük. Ízlés szerint fűszerezzük, majd aláöntjük a bort, és pár percig főzzük, hogy besűrűsödjön. Ekkor beletesszük a feldarabolt halat, majd óvatosan összeforgatjuk. 2-3 percig még főzzük, majd a gázt elzárva, a serpenyőt lefedve, még kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek.
Közben enyhén sós vízben kifőzzük a spagettit, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, és rögtön tálalunk.
Tálalás előtt tányérra tesszük a lecsepegtetett tésztát, rákanalazzuk a paradicsomos-halas ragut, majd mozzarellát csipkedünk a tetejére.