Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Morzsa:
Tetejére:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, ha túl száraz olajat teszünk hozzá. Egy 25*20 cm-es kizsírozott tepsibe tesszük.
A meggyet lecsepegtetjük, a levét pedig felfogjuk.
A pudingokat felfőzzük kb. 8 dl meggylében, ha kell kevés vizet adhatunk a meggy levéhez, hogy 8 dl legyen.
Hozzáadjuk a csipet fahéjat és a 2 ek cukrot is. A meggyet a tésztára tesszük, és erre öntjük a meleg krémet.
A morzsa hozzávalóit összegyúrjuk, morzsalékosra, majd a krémre morzsoljuk. 150 fokon sütjük 15-20 percig.
Akkor tesszük a tetejére a tejszínhabot, ha teljesen kihűlt. Kevés kakaóporral meg lehet hinteni a tetejét.