Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát apróra vágom, és a zsíron megdinsztelem.
A húst 1 cm-es kockára vágom, elkeverem a hagymával, és addig pirítom, amíg a hús a színét nem veszti, majd megszórom liszttel. Pár percig állandó keverés mellett pirítom, majd félrehúzom a tűzről, meghintem pirospaprikával és elkeverem.
Hozzáadom a zúzott fokhagymát, a babérlevelet, a borsikafüvet, a kockára vágott burgonyát és a 2-3 centisre darabolt zöldbabot. Sózom, borsozom, felöntöm 2,5 liter vízzel, és a hús puhulásáig főzöm.
A tejfölt egy tálba borítom, adok hozzá a forró levesből, simára keverem, és visszaöntöm a levesbe.
Apróra vágott petrezselyem zölddel meghintem.
Összeforralom, és tálalom.