Hozzávalók:
Elkészítése:
A fagyasztott tőkehalat kiolvasztom, a nedvességet papírtörlővel felitatom, és felkockázom. Az édesköményt leveleire szedem, és 1 cm-es csíkokra vágom. A sütőtököt meghámozom, felkockázom.
Olajjal meglocsolom a tepsi alját, beleteszem a halat, meglocsolom a citrom levével, darálok rá kevés borsot, és megsózom.
Erre rakom a sütőtököt, az édesköményt, és megszórom őrölt szegfű borssal, őrölt édesköménnyel, és reszelek rá szerecsendiót.
A tojást elkeverem a tejszínnel, és meglocsolom vele az egészet. A tetejére morzsolom a kecskesajtot, ízlés szerint sózom.
Sütőben 200 fokon 50 perc alatt készre sütöm.
Párolt rizzsel, vagy önálló ételként tálalom.