Hozzávalók:
Húshoz:
Tésztához:
Elkészítése:
A csirkemellet kockára vágom. Egy tálban összekeverem a teriyaki szószt, a mézet, a borsot és a lereszelt gyömbért. Belekeverem a húst, és 30 percre hűtőbe teszem.
A tésztát enyhén sós, forrásban lévő vízben kifőzöm.
Egy nagyobb lábasban az olajon megdinsztelem az apró kockára vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát, majd rádobom a kockára vágott húsos szalonnát, és megpirítom.
Ha kifőtt a tészta, leszűröm, és elkeverem a hagymás szalonnával.
A tejszínt, a tojást és a lereszelt sajtot összekeverem. Ráöntöm a forró tésztára, jól átforgatom, és lefedem.
Egy magas serpenyőben, vagy wokban olajat forrósítok. Beleöntöm a szószos húst, és erős tűzön a hús puhulásáig pirítom.