Hozzávalók:
Elkészítése:
A babapiskótát összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a felolvasztott margarint, és összekeverjük. (Ha túl száraz lenne, akkor egy pici tejet öntünk hozzá.)
Egy 20 cm-es tortaformát kibélelünk sütőpapírral, majd beleöntjük a morzsalékos piskótát. Kézzel belelapogatjuk úgy, hogy a szélét is befedje. Kb. 20 percre a hűtőbe helyezzük.
A mascarponét ízlés szerinti mennyiségű cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük. A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, kihűtjük annyira, hogy még folyós legyen, és szintén a mascarponéhoz keverjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan, apránként a csokoládés krémhez keverjük.
A hűtőből kivesszük a piskótás alapot, majd lehúzzuk róla a sütőpapírt, és visszahelyezzük a formába.
Beletöltjük a csokoládés-habos krémet, a tetejét egyenletesen elsimítjuk, majd csokoládélapkákkal megszórjuk.
Legalább egy órára a hűtőbe tesszük pihenni, így lehűl a krém, és szépen lehet majd szeletelni.