Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztet elkeverjük az élesztővel és a sóval. Ezután hozzáadjuk a margarint, és elmorzsoljuk a liszttel. Végül hozzáadjuk a túrót, és jól összegyúrjuk. Addig kell gyúrni, amíg teljesen elválik az edény falától, és már a kezünkre sem ragad rá.
Ekkor egy tálban fóliával feledve hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára, de legjobb, ha egy egész éjszakát pihentetjük.
Sütés előtt ujjnyi vastagra kinyújtjuk, és kisebb méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, vagy kb. egyforma méretű kockákra vágjuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól kicsit távolabb helyezzük , majd a tetejét felvert tojással megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben, közepes lángon 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük.