Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A darált kekszhez hozzáadjuk a rum aromát, a kakaóport, a főzött kávét, és első lépésként csak kevés tejet. Ezeket összedolgozzuk és ezután annyi tejet adunk hozzá, hogy nyújtható tésztát kapjunk. A tésztát hagyjuk pihenni, ameddig elkészítjük a krémet.
A lisztet a cukorral és a kókuszreszelékkel összekeverjük, lassan hozzáadjuk a tejet, majd ezeket összefőzzük. A krémet gyorsan kell kevergetni, hogy ne legyen csomós. Kihűtjük, majd hozzádolgozzuk a margarint.
A tésztát folpack fólián kinyújtjuk, és megkenjük a krémmel. Ügyeljünk arra, hogy az egyik szélnél hagyjunk 3-4 cm részt krém nélkül, mert így a feltekerés során nem fog kifolyni a krém. A krémes tésztát feltekerjük, és hagyjuk egy picit pihenni, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.
Tálalás előtt szeleteljük.