Hozzávalók:
A lecsóhoz:
A bundához:
A sütéshez:
Elkészítése:
A karajt 4 vastagabb szeletre vágjuk. Mindegyik szeletet félbe vágjuk, de ne vágjuk át. Kiklopfoltjuk, sóval meghintetjük, félretesszük.
A finomra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, rátesszük a kisebb darabokra vágott kolbászt. Kicsit sütjük, majd hozzáadjuk a karikákra vágott paprikát, a paradicsomot és a zúzott fokhagymát. Ízesítjük sóval, borssal.
A tojást felverjük, ráöntjük, és összesütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
A karajszelet egyik felére teszünk a töltelékből, ráhajtjuk a másik felét, és panírozzuk: először lisztbe, majd felvert tojásba, végül újból lisztbe forgatjuk.
Fedő alatt, felhevített étolajban, lassú tűznél kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!