Hozzávalók:
Krémhez:
Málnazseléhez:
Elkészítése:
A csokoládét olvasszuk fel gőz fölött, majd vegyük le, és keverjük simára a joghurttal. Ezután adjuk hozzá a vaníliás cukrot, a tejet és a zselatint.
Kevergetve melegítsük forráspontig, majd öntsük bele a poharakba. A meleg krémet hagyjuk hűlni, majd megdöntve tegyük be a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.
A málnát öntsük fel 1 dl vízzel, adjuk hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot és az őrölt fahéjat, majd forraljuk fel.
A maradék vizet melegítsük fel, majd vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a zselatint, és addig keverjük, míg teljesen feloldódik. Öntsük hozzá a málnához, keverjük jól össze, és hagyjuk hűlni. Kanalazzuk rá a már megdermedt csokikrémre,majd tegyük vissza a hűtőbe, hogy megdermedjen a málnazselé is.
Friss málnával és mentával díszíthetjük.