Hozzávalók:
Krém:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral kihabosítjuk, a fehérjét egy csipet sóval keményre verjük. A sárgájához szitáljuk a lisztet, a sütőport és a kakaóport, majd beleforgatjuk a felvert tojáshabot. A tésztát 2 részre osztjuk, és nagyméretű tepsibe terítve 2 részletben megsütjük 180 fokon, tűpróbáig.
A meggybefőtthöz öntjük a rumaromát, és lehetőség szerint egész éjszaka állni hagyjuk. A túrót kikeverjük ízlés szerint (3-5 kanál) porcukorral, a vaníliás cukorral és a 2 citrom reszelt héjával.
3 dl tejszínt felverünk kemény habbá, majd a túróhoz vegyítjük. A meggyet leszűrjük, és a túrós krémhez keverjük. Fél csomag babapiskótát összetörünk, és belerakjuk a krémbe.
1 dl leszűrt meggylében felforralunk egy zacskó étkezési zselatint, és ezt is a túrós töltelékbe keverjük.
Megtöltjük a piskótalapokat a túrós krémmel, majd a tetejére olvasztott csokit teszünk, és megszórjuk csokidarával.