Hozzávalók:
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk cukros langyos tejben, majd a lisztet a dagasztógép táljába öntjük, és a cukrot, a tojást, a csipet sót és a puha margarint hozzáadjuk, majd a felfuttatott élesztővel nem túl kemény tésztát dagasztunk a tej hozzáadásával. 40 percig letakarva kelesztjük. A megkelt tésztát lisztezett deszkára borítjuk, finoman átgyúrjuk, és 1 cm vastagságú, kb. 42 x 35 cm-es téglalapra igazítjuk.
A csokoládét egyenlő részekre elosztva a tészták közepére halmozzuk. Négy sarkukat a töltelék fölött középen összefogjuk, majd meggömbölyítjük, és egy sütőformába rakosgatjuk úgy, mint az aranygaluskákat, csak kicsit távolabb egymástól. Letakarva 40 percig kelesztjük, majd a tetejüket felvert tojással megkenjük.
Előmelegített sütőbe tolva 200 fokon légkeverésesben 10 percig sütjük. Porcukorral megszórjuk, vagy vízgőz fölött megolvasztott csokoládéval csíkban a kis puffancsokat megcsurgatjuk.