Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Hab:
Elkészítése:
1 tojást és 4 tojássárgáját 18 dkg porcukorral és egy csipetnyi sóval habosra keverünk. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, és gyengén összegyúrjuk. Mielőtt teljesen összeállna, 3 részre vesszük.
Az egyik felébe kakaóport keverünk, tovább gyúrjuk őket, míg sodorhatóak lesznek. 2 sárga és 1 barna tésztát kapunk. Kinyújtjuk tepsi méretűre, és 180 fokon megsütjük.
A lisztből és a tejből főzött krémet készítünk: lassú tűzön csomómentesre főzzük. A margarint 20 dkg porcukorral kikeverjük, teszünk bele vaníliás cukrot, vanília aromát, majd a kihűlt főzött krémhez keverjük.
A habréteghez 4 tojásfehérjét 20 dkg porcukorral gőz fölött kikeverünk. Amikor már kemény, hozzáadjuk a pudingport.
A sárga lapot megkenjük a krém felével, ráhelyezzük a barna lapot, majd megkenjük a krém másik felével, és rátesszük a másik sárga lapot. Tetejére megdermedés előtt ráöntjük a pudingos habot. Behűtve kínáljuk.