Hozzávalók:
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a darabolt gombát, pároljuk, majd lepirítjuk. Ekkor hozzákeverjük a lisztet, felöntjük főzőtejszínnel, belekeverjük a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk. (Ha túl sűrű lenne, adhatunk hozzá kevés tejet.) Végül aprított zöldfűszerrel ízesítjük, és kihűtjük.
A leveles tésztát megkenjük a töltelékkel, feltekerjük, majd 1,5 cm-es szeleteket vágunk belőle. Sütőpapírral kibélelt tepsire fektetjük, megkenjük felvert tojással, és 200°C-on 25 perc alatt megsütjük.
Langyosan tálaljuk.
A gomba fajtája ízlésünktől és pénztárcánktól függ: csiperke, barna csiperke, vargánya, esetleg ízfokozásként szárított gomba, stb.