Hozzávalók:
Pác hozzávalói:
Elkészítése:
A pác hozzávalóit keverjük össze, majd forgassuk bele a csirkemellfilét. Ezután hagyjuk pár órán át pácolódni, hogy az ízek jól átjárják. (én egész éjszakára a pácban hagytam)
A zöldbabot enyhén sós vízben főzzük pár percig, majd szűrjük, és hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután ízlés szerint tekerjük körbe a baconnel.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg olívaolajjal. Ezután helyezzük rá a bepácolt csirkemellet, locsoljuk meg a visszamaradt páccal, majd helyezzük rá a szeletelt sajtot.
A baconbe tekert zöldbabot szintén helyezzük rá a tepsire, és locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 25-30 perc alatt süssük szép pirosra.
Tálaláskor a sajtos csirkemellet a baconbe tekert zöldbabbal kínáljuk.