Hozzávalók:
Elkészítése:
Vízgőz felett megolvasztjuk a apróra tördelt fehér csokit és a vajat. A babapiskótát apróra tördeljük, és a langyosra hűtött fehér csokival összeforgatjuk. Egy 22 cm-es kapcsos tortaformát kibélelünk sütőpapírral, a keveréket belesimítjuk, és hűtőbe tesszük.
A túrót krumplinyomóval áttörjük, majd a mascarponéval, a reszelt citrom héjával és levével, porcukorral és vaníliás cukorral simára keverjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval, és óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a túrós krémbe. A krém felét ráöntjük az alapra, megszórjuk a megtisztított málnával, és a maradék krémet is rákenjük. Tegyük hűtőbe 4 órára.
Óvatosan vegyük ki a formából, és szedjük le róla sütőpapírt. Pár szem málnával, vagy málnadzsemmel tálaljuk.