Hozzávalók:
2 személyre:
Elkészítése:
A bagetteket ferde szeletekre vágjuk, és a vajon, serpenyőben átpirítjuk mindkét oldalát. A paprikákat felcsíkozzuk, a paradicsomot felkarikázzuk. A lila hagymát apró kockákra vágjuk, és megöntözzük fehér balzsamecettel, sózzuk, enyhén borsozzuk.
A halat csíkokra vágjuk, annyi darabra, ahány szelet bagettet sütöttünk. Vagyis nálam 5 db (a végeit nem használjuk fel).
A bagetteket hosszúkás tálra sorba rendezzük, és mindegyikre paradicsomkarikát teszünk. Erre jön egy csík hal, kis rúd sajt, sárga paprika, és egy száras kapribogyó.
A tálra kupacoljuk a levétől lecsorgatott lila hagyma kockákat. Madársalátával, piros kaliforniai paprikával díszítjük tálunkat. A hagymakupacokra csorgassunk még sötét balzsamecetkrémet, hogy ízletesebb, és mutatósabb is legyen. Jó étvágyat hozzá!