Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkehúst csíkokra vágom. A zöldségek kivételével a többi összetevőt egy kis tálkában összekeverem úgy, hogy az olajnak csak a felét használom.
Ezután a szósz felét a húsra öntöm, elkeverem, és 15 percre hűtőbe teszem.
Amíg a hús pácolódik, megtisztítom és felaprítom a zöldségeket. A hagymát és káposztát 2 centis kockára, a paprikát karikára, a csillagtököt, ha zsenge, kisebb darabokra szeletelem, ha idősebb, eltávolítom a magházat és úgy szeletelem.
Felforrósított, magas falú serpenyőbe, vagy wokba borítom a húst, és fehéredésig pirítom. Ha kész, kiborítom egy tálba. Ezután a serpenyőben felforrósítom a maradék olajat, majd belerakom a káposztát és gyakran kavarva, pirítani kezdem. Picit később beleteszem a hagymát és a csillagtököt, végül a paprikát. Ezekkel együtt tovább pirítom.
Amikor a zöldségek elkezdenek puhulni, beleöntöm a maradék szószt, elkeverem, hozzáadom a húst és tálalom.
Akkor finom, ha a zöldségek nem puhulnak meg, roppanósak maradnak.
Tálalható kifőtt tésztával, de önmagában is.