Hozzávalók:
Tésztához:
Habtésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tésztához a tojások fehérjét kemény habbá verjük, és kanalanként a cukrot beleszórjuk. Egyesével beledolgozzuk a tojások sárgáját, majd kanalanként a vizet. A lisztet a kakaóporral és a sütőporral összeforgatjuk, majd az előzőekhez adjuk. Két piskótát sütünk belőle, közepes méretű tepsiben, 180 fokon, tűpróbáig.
A habtésztához vízgőz felett a tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük. Két adagot készítünk, majd megsütjük.
A krémhez a porcukrot egy lábasban megkaramellizáljuk, ráöntjük óvatosan a tejszínt, és felforraljuk. A tejben simára keverjük a tojássárgákat és a pudingporokat. A cukros tejszínhez öntjük, és sűrűre főzzük. A forró krémbe belekeverünk a margarint.
A kakaós lapot megkenjük krémmel, rátesszük az egyik hablapot, újra krém, majd a második hablap, újra krém, és végül ismét a kakaós lap. A tetejét a megmaradt krémmel díszítjük.