Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tepsit, vagy tortaformát sütőpapírral kibéleljük. A lisztből, tojásból a cukorral és a sütőporral a szokásos módon piskótatésztát keverünk. (A tojásokat ketté választjuk. A fehérjét habosra verjük, a sárgáját a cukorral kikeverjük, beletesszük a sütőporos lisztet, elkeverjük, végül beleforgatjuk a tojáshabot.) A tésztát a formába öntjük. Előmelegített sütőben 170 fokon 30-35 perc alatt megsütjük.
Egy tálcára borítjuk a tésztát az aljával felfelé. Óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt róla, és hagyjuk hűlni.
Közben megfőzzük a vaníliás pudingot a cukorral a csomagoláson leírtak szerint. A margarint felolvasztjuk, és kanalanként hozzákeverjük a langyosra hűlt pudingot.
A tésztát három lapba vágjuk, a lapokat rumaromával meglocsoljuk, a krémet a tésztára kenjük. Rátesszük a szeletekre vágott epret, majd a másik lapot. Ezt még egyszer megismételjük. A tejszínt kemény habbá verjük, megkenjük vele a sütink tetejét, és megszórjuk tortadarával, vagy reszelt csokival.
Félbevágott eperrel és citromfűvel díszítjük. Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe egy-két órára.
Jó étvágyat kívánok hozzá!