Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemájat átnézzük, megtisztítjuk, leöblítjük.
A szalonnát apróra vágjuk, kisütjük a zsírját, a hagymát és a fokhagymát felszeletelve rádobjuk a szalonna zsírjára, és megpirítjuk, majd a tisztított májat is hozzáadjuk, és együtt pirítjuk. Megsózzuk, borsozzuk, és teszünk hozzá egy kevés majoránnát, valamint egy csipet köményt.
A sárgarépát megtisztítva vékonyan felkarikázzuk, hozzáadjuk a májhoz, és vele együtt fedő alatt pár percig pároljuk.
Közben a tojásokat megfőzzük, és megpucoljuk.
A májat botmixerrel összemixeljük a tojásokkal együtt, és beletesszük a mustárt is. Megkóstoljuk, és ha szükséges, sózzuk, borsozzuk. Pástétomos edénybe szedjük és lehűtjük. Hűtőben egy hétig is eláll.
Tálaláskor kenyérre kenjük, lila hagymával, csípős paprikával fogyasztjuk.