Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkét feldaraboljuk (mondjuk én inkább csak csirkecombból, alsó-felső együtt szoktam csinálni). A hagymát megtisztítjuk,apróra vágjuk. A csirkét az olaj-vaj forró keverékében, serpenyőben megforgatjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, a kakukkfüvet, és sóval, borssal ízesítjük. A borral meglocsoljuk, újra fűszerezzük, lefedjük és időnként megkeverve puhára főzzük. (Ha túlságosan elfőne a leve, adhatunk még hozzá kevés bort vagy vizet.)A csirkét kivesszük, tepsibe tesszük. A joghurtot a főzőtejszínnel, a citromlével és a liszttel simára keverjük. A boros lével a csirkét meglocsoljuk, ráöntjük a joghurtos szószt, és meleg sütőben pirosra sütjük.
Eddig mindenki imádta, az anyósomat levettem vele a lábáról.