Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk, a tojássárgához hozzáadjuk az édesítőszert, és habverővel habosra keverjük. Hozzáadagoljuk a kakaóport, és alaposan elkeverjük.
A tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a masszába. Ezután a lisztmentes piskótakeveréket egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, 160 fokon 15-20 percig sütjük.
Még melegen tekerjük fel egy konyharuhával, és miután kihűlt töltsük meg.
Készíthetsz cukormentes csokipudingot, vagy vaníliás gyümölcsös pudingot. Megtöltheted cukormentes túrókrémmel is, vagy egyszerűen kend meg cukormentes eperlekvárral.
Ha nyírfacukrot használunk, édesítő helyett 5-6 evőkanállal is beletehetünk, de ezt is ízlés szerint, kóstolgassuk közben. Ne süssük túl, mert elkezdhet megrepedni a piskóta. Nagyon könnyű, szinte habos piskótát kapunk, ezert óvatosan tekerjük fel.