Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Külső krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A 6 tojásfehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport, és 6 evőkanál lisztet. A jól eldolgozott masszát lisztezett, nagyobb méretű tepsibe öntjük, és előmelegített sütőbe helyezzük (180 fok).
Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet. Sűrűre főzzük, és kihűtjük. Mikor kihűlt a puding, beletesszük a margarint, és csomómentesre keverjük. A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk.
A kisült és kihűlt tortát három részre vágjuk. Az alsó részt megkenjük a pudingos krémmel. Erre rátesszük a következő lapot, és megint megkenjük krémmel, majd befedjük az utolsó lappal. A kész tortát hagyjuk egy kicsit pihenni, ameddig elkészítjük a külső krémet.
A szoba hőmérsékletű margarint habosra keverjük a porcukorral és kevés kakaóporral. A kihűlt tortát hal alakúra formázzuk, és a margarinos krémmel bevonjuk. A pikkelyeket kakaós gabonapehelyből készítjük.