Hozzávalók:
A páchoz:
A raguhoz:
Elkészítése:
A csirkemellet, a paprikákat és a hagymát vágjuk vékony csíkokra. A tésztát megfőzzük, leöblítjük, és félretesszük.
Keverjük össze a pác összes hozzávalóját, és tegyük egy nagy, lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba.
Keverjük hozzá a húscsíkokat, és zárjuk le a zacskót, vagy dobozt. Hagyjuk pácolódni 2-3 órán keresztül.
Forrósítsunk fel egy serpenyőt, és kevés olajon hirtelen pirítsuk át a csirkemell csíkokat, majd tegyük félre.
A paprikákat és a hagymát tegyük a serpenyőbe, és öntsünk hozzá egy kis olívaolajat. Kevergessük, míg félig megpuhul.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Tegyük vissza a húscsíkokat, és pár percig pároljuk együtt a paprikával. Öntsük rá a tejszínt, és egyet forraljunk rajta. Keverjük össze a tésztával, és tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!