Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy 22 cm-es tortaformát kibélelünk sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, egy kicsit kiklopfoljuk, megsózzuk. A tojást a tejföllel, a sóval, a borssal és a liszttel kikeverjük. A forma alját megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a hússzeletek felét, lefedjük gépsonkával, és a tejfölös keverék felét is ráöntjük.
A rétegezést megismételjük, és a maradék masszával nyakon öntjük az egészet. A maradék reszelt sajtot rászórjuk, alufóliával lefedjük, és 1 óra alatt megsütjük. A sütés vége előtt vegyük le az alufóliát, hogy a sajt megpiruljon a tetején.
A spárgával nincs sok gondunk. Megmossuk, a végeiből levágunk 1-2 centit, így megszabadulunk az esetleges fás résztől. Sózzuk, borsozzuk és 3 db spárgát összetekerünk egy szelet bacon szalonnával.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokon 20-25 perc alatt megsütjük.