Hozzávalók:
Elkészítése:
A konyhakész halat oldalanként 4-5 helyen bevágjuk. Kívül-belül bedörzsöljük sóval, belsejébe citromkarikát helyezünk, és kiolajozott tepsi közepébe tesszük.
Köré rakjuk a rostos héjától megtisztított spárgákat, meglocsoljuk olajjal, megsózzuk, és sütőben 30-40 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Közben elkészítjük a fűszeres habot. Ehhez felaprítjuk a zöldfűszereket, és habbá verjük a tejszínt. A vajat kissé megolvasztjuk, belefacsarjuk a fél citrom levét, sózzuk, borsozzuk, és fakanállal elkeverjük. Hozzáadjuk a tojássárgáját, jól beledolgozzuk, majd beleöntjük a tejszínhabot, a felaprított zöld fűszereket, és óvatosan egybeforgatjuk a tojásos masszával.
A halat a fűszeres habbal és a spárgával tálaljuk.