Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojások sárgáját összekeverjük a cukorral, a vízzel, a kakaóporral, majd hozzáadjuk a liszttel összekevert sütőport és a felvert habot. Sütőpapírral bélelt, közepes méretű (34×24) tepsibe öntjük, és 200 fokos sütőben megsütjük.
A pudingot a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, kihűtjük. A tejszínt felverjük, beletesszük az előzőleg 0,5 dl vízben felforralt zselatint, majd a kettőt összekeverjük.
Ha a tészta kihűlt, rátesszük a krémet, majd hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
Ezután elkészítjük a gyümölcskocsonyát, a tésztát megrakjuk a gyümölccsel, és lassan ráöntjük a kocsonyát.
Másnap szépen tudjuk szeletelni.