Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat.
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóval. A masszára szitáljuk, és alaposan kikeverjük.
Közepes tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a masszát, majd a kimagozott meggyet egyenletesen elosztjuk rajta.
A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojásokat ketté választjuk, és a sárgáját is a krémbe dolgozzuk.
A túróhoz hozzákeverjük a pudingport és a citromhéjat. Hozzáadjuk a margarinos-tojásos krémhez, és alaposan kikeverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük és azt is a krémbe forgatjuk.
A túrókrémet a meggyen elterítjük.
Előmelegített sütőben kb. 40 percet sütjük, kihűtjük és szeleteljük.