Hozzávalók:
Alap:
Krém:
A tetejére:
Elkészítése:
Fél liter tejet felforralunk, és belefőzzük a búzadara és a cukor keverékét, amíg egy hígabb tejbegríz állagot nem kapunk. Ha kész, hagyjuk picit hűlni, majd hozzáadjuk a darált kekszet, a diót, a mézet, és egy villával alaposan összetört banánt. Ezután hozzáadunk még 50 g margarint, és az egészet habosra keverjük.
A kekszeket megmártjuk a tejben, és egymás mellé rakosgatjuk a tálcán (vagy egy közepes méretű tepsiben). Minden réteg kekszre egy réteg krémet kenünk, illetve kirakjuk a krém tetejét felkarikázott banánnal. A végén 4 réteg kekszünk, és 3 réteg krémünk legyen.
A tetejére felverjük a tejszínhabot, és megkenjük vele a tortát. Egy éjszakát (de minimum 4 órát) érdemes hűtőben hagyni szeletelés előtt.