Hozzávalók:
Elkészítése:
A marcipánt tetszőleges színre színezzük, kb. 20 db 1,5 dkg-os „fél tojáshéjakat” formázunk, és kis mignon kapszliba helyezzük.
A krémhez a kókusztejszínt forrásig melegítjük a vajjal, majd levesszük a tűzről, elkeverjük benne a fehér csokoládét és a kókuszreszeléket, majd kihűlésig félretesszük.
A tojáslikőrt elkeverjük a pudingporral, pár percig robotgéppel keverjük, majd hűtőbe helyezzük.
A kihűlt fehér csokoládés krémet elkeverjük a mascarponéval, és betöltjük vele a „tojáshéjakat”. A közepét nem kell teljesen kitölteni, hagyjunk helyet a „sárgájának”.
A „tojások” közepébe betöltjük a tojáslikőrös pudingot, majd tálaljuk.
. A „tojáshéjakat” megmárthatjuk olvasztott csokoládéba, valamint betöltés előtt a belsejét is megkenhetjük vele.