Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet vékony, tenyérnyi szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A bacont félbe vágjuk kettőt egymás mellé a tenyerünkbe teszünk, ráfektetjük a csirkemell szeleteket, rányomunk mustárt (kb 2 evőkanálnyit), lazán feltekerjük, és a vékonyan kivajazott tepsibe rakosgatjuk.
A krumplit meghámozzuk, félbevágjuk, bevagdaljuk (de ne vágjuk át), ezt is a tepsibe rakosgatjuk, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk az egészet.
A krumplik tetejére fokhagymagerezdnyi vajat teszünk, pici vizet aláöntünk, és fedő alatt elkezdjük sütni.
Kb. 15-20 perc után 1-1 csipet reszelt sajtot teszünk mindegyikre, majd fedő nélkül sütjük tovább (15-20 perc). Ha már pirul a teteje, és a krumpli is puha (villával szúrjunk bele) akkor elkészült.