Hozzávalók:
Tésztához:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A cukrot, a margarint, a mézet és a tojást gőz fölött habosra keverjük. A lisztbe tesszük a szódabikarbónát, majd a masszába keverjük, és jól összedolgozzuk.
A tésztát 3 részre osztjuk. Kettőből egyforma lapot sütünk tepsi hátoldalán, 180 fokon. A harmadikhoz hozzáadjuk a kakaót és a tejet, és jól összedolgozzuk. Elosztjuk 12 egyenlő részre, pálcikákat sodrunk belőle (a tepsi szélességének megfelelően), majd ezt is megsütjük.
A pudingport, a lisztet és a vaníliás cukrot a tejjel sűrűre főzzük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt krémet belekeverjük.
Az első lapra rákenjük a krém felét, majd a pálcikákat egyenlő távolságra tesszük, a krém másik felét rákenjük, a második lapot ráhelyezzük.
Tetejére az olajjal felolvasztott csokoládét kenjük.