Hozzávalók:
A tésztához :
A krémhez :
A tetejére:
Elkészítése:
Vízgőz felett kikavarjuk a margarint a mézzel,a porcukorral és a tojásokkal. Melegen hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát. Ha szükséges, pici tejet adhatunk még hozzá (én nem tettem, nagyok voltak a tojások). Összegyúrjuk, és két egyenlő cipót készítünk belőle. Egyenként kinyújtjuk, és vajjal megkent, lisztezett tepsi hátán, 180 fokra előmelegített sütőben két lapot sütünk.
A krémhez a pudingport elkeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel, és megfőzzük.
Az epret megmossuk, összetörjük turmix gépben, és a pudinghoz adjuk. Mikor kihűlt, rákenjük az egyik tésztalapra, beborítjuk a másik lappal.
A tejszínt a habfixálóval (habfixálót csak az állati habtejszínnél használjunk, a növényi tejszín megáll enélkül is) felverjük, és rásimítjuk a sütemény tetejére. Félbevágott eperszemekkel díszítjük.
Egykét óra pihentetés után szeleteljük.