Hozzávalók:
Elkészítése:
A 4 darab tojást keményre főzzük, hagyjuk kihűlni majd megpucoljuk és felkarikázzuk. A zsemlét beáztatjuk langyos vízbe, a kockára vágott vöröshagymát megpároljuk a zsíron. A darált sertéslapockát megízesítjük a sóval, őrölt fekete borssal, kakukkfűvel, fűszerpaprikával, hozzáadjuk a mustárt, a zúzott fokhagymát, a párolt vöröshagymát, a kinyomkodott zsemlét, a tojást és alaposan összekeverjük.
Egy 60×40 alufóliát enyhén lekenünk olívaolajjal és a darált húst szétterítjük rajta kb. olyan 2 cm vastagságúra. A sajt felét a hús szélétől olyan 4-5 cm szétrakjuk, majd befedjük a sonkaszeletekkel. Rátesszük a karikákra vágott tojásszeleteket és befedjük a maradék sajttal. Az alufólia segítségével feltekerjük majd szorosan becsomagoljuk, úgy hogy a záródás felül legyen.
Előmelegített sütőben min. 1 órán át sütjük, majd kibontjuk és a levével sűrűn meglocsolgatva még pirosas-barnára sütjük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni és azután ferdén szeleteljük. Rizzsel, burgonyával és salátával tálaljuk.