Hozzávalók:
1. réteg:
2. réteg:
3. réteg:
4. réteg:
Elkészítése:
A darált kekszet összegyúrjuk a cukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel, épp csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen.
Egy közepes tepsibe (30×30-as), vagy egy nagyobb pite formába egy kevés darált kekszet szórunk, hogy ne ragadjon le, és belenyomkodjuk a keksztésztát. A túrót, ha nagyon darabos, mixelőrúddal krémesítsük, majd összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert tejszínnel, és a kekszre simítjuk.
A krémport a tejjel egy elektromos habverővel jó sokáig keverjük. Minél tovább keverjük, annál keményebb krém lesz belőle. Ezt a túrókrém tetejére simítjuk.
A tejszínt felverjük a porcukorral, és a vaníliás krémre kenjük. Hűtőbe tesszük tálalásig.