Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Zselé:
Elkészítése:
A tésztához a tojásokat habosra keverjük. Hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, és tovább keverjük.
A lisztet a sütőporral és a kakaóval elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojáshoz, és csomómentesre keverjük. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe (38×30 cm) öntjük, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint a cukorral habosra keverjük, majd belekeverjük az áttört túrót és a tejfölt.
A cseresznye befőtt levét felöntjük vízzel, hogy 7 dl legyen, a pudingot kevés lével és cukorral simára keverjük, hozzáöntjük a maradék levet, és felfőzzük. Amikor besűrűsödött, levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Közben többször megkeverjük.
Ha minden hozzávaló kihűlt, a tészta tetejére kenjük a túrókrémet, majd ráöntjük, és elsimítjuk a pudingot.
Fogyasztásig hűtőbe tesszük, majd kockára szeletelve tálaljuk.