Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A krém egyik részével kezdjük, mert ennek ki kell hűlnie. A pudingporokból és a tejből a csomagoláson leírtak szerint sűrű pudingot főzünk. Beletesszük a kristálycukrot. (Aki édesebben szereti a krémet, tehet több cukrot bele.) Hagyjuk kihűlni.
A száraz hozzávalókat egy tálba tesszük, összekeverjük. Mehet bele a tojás, az olaj, majd a tej. Az egészet simára keverjük. A tej mennyisége függ a tojások nagyságától is, így lehet hogy kevesebb, vagy több megy bele. Piskóta állagú tésztát keverjünk.
30*40cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a tésztát beleöntjük. 180°C-on légkeveréses sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd kanalanként hozzákeverjük a kihűlt pudingot. A tészta tetejére kenjük.
A tetejére 5 dl növényi habot (vagy habfixálóval felvert állati habot) kemény habbá verünk, és rásimítjuk a krémre.