Hozzávalók:
Krém készítése:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét két kanál cukorral kemény habbá verjük. A sárgáját a többi cukorral, olajjal, vízzel habosra kikeverjük. A két masszát óvatosan összekeverjük, és hozzáadjuk a sütőporos lisztet.
26 cm-es kapcsos tortaformába tesszük, amit előzőleg kikenünk margarinnal, és morzsával meghintjük. 170 fokos sütőben megsütjük a piskótát. Amikor kihűlt, a tortaformát lekapcsoljuk.
A piskótát három egyforma lapra felvágjuk. A pudingot a csomagoláson leírtak szerint felfőzzük, majd kihűtjük. Ha kihűlt, belekeverjük a mascarponét, és a habbá vert tejszínt. A narancs húsát apró darabokra vágjuk, és a krémbe belekeverjük.
A torta alsó lapját megkenjük a krémmel, rátesszük a második lapot, ezt is megkenjük a krémmel, majd rátesszük a harmadik lapot, erre azonban már jóval kevesebb krém is elegendő (kb. 3 ek), ezt szépen egyenletesen kenjük el rajta.
A tejszínt a porcukorral habbá verjük. Ezzel díszítjük fel a tortát. Az oldalára narancsot és tejszínhabot tehetünk még díszítésként.