Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejszínhabpótló port és a 150 ml tejet a 2 evőkanál nyírfacukorral, vagy cukorral kemény habbá verjük.
A főzés nélküli pudingot, 2 evőkanál mézet és a 250 ml tejet felverjük kemény pudinggá. A két krémet összekeverjük.
A poharak aljába piskótakockákat rakunk, ráhalmozunk a krémből, erre újabb sor piskóta és betakarjuk krémmel.
Az étcsokoládé 3/4 részét gőz fölött felolvasztjuk, és hozzáadunk annyi tejet és olajat, hogy folyékony legyen (kb. 3-3 ek olajat és tejet).
A megmaradt csokoládét apróra vágjuk, és a poharakba szórjuk. Ezt leöntjük a meleg csokoládéval, végül megszórjuk sótlan mogyoróval, vagy mandulapehellyel. Hideg helyen állni hagyjuk legalább 1 órát.
https://www.youtube.com/watch?v=QXOHhwsVB5I