Hozzávalók:
Elkészítése:
A húsokat kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és a lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, és a húsokat hirtelen mindkét oldalán megsütjük. Áttesszük őket egy másik edénybe, melynek az alját kb. fél dl olajjal kikenünk.
A zöldségeket felszeleteljük, a paprikákat kicsit nagyobbra, a hagymát kis karikákra, majd az egészet ráöntjük a hússzeletekre. Kb. fél deci vizet öntsünk rá, fedjük le, és addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul. Közben figyeljük, ha elfő a folyadék, pótoljuk.
Amikor a hús megpuhult, egy kiskanál piros őrölt paprikát adunk hozzá. Ha nem elég sűrű a szaftja, egy kanál liszttel besűrítjük.
Főtt rizzsel tálaljuk.